Könyvelőirodáknak

Egyre több könyvelőiroda szervezi ki a béres munkákat alvállalkozók számára. Ez nem véletlen. Meggyőződésem, hogy, ha egy könyvelőirodában nincs legalább két kompetens bérszámfejtő, úgy nem tudja ügyfeleinek azt a színvonalú szolgáltatást nyújtani, mint, ha alvállalkozót bízna meg. A szaktudás pedig csak az egyik része a dolognak. Mi a béres feladatokat olyan módon látjuk el, hogy délután és este is elérhetőek vagyunk, sőt, reggel 7-től minden nap, hogy az esetleges későn eldőlő be/kijelentéseket el tudjuk intézni.

Tekintse meg Szolgáltatási modellünket!

A könyvelőiroda saját bérszámfejtője

Az ügyfelei semmit nem fognak érzékelni abból, hogy a bérszámfejtést külsős cég csinálja, hiszen, ha szeretné, az Ön által biztosított ügyfélszolgálati telefont fogjuk használni, az Ön vállalkozásának neve alatt jelentkezünk be az ügyfeleihez.

Önnél, vagy távolról,
saját szoftverrel, vagy az Önével

Rugalmasak vagyunk minden téren. Az elmúlt években nagyon sok bérszámfejtő szoftverrel ismerkedtünk meg, de használhatjuk a sajátunkat is. Távoli, helyi, vagy akár heti rendszerességgel bejáró bérszámfejtési munkákat is tudunk végezni Önnek.

Nincs kiesés

Annak köszönhetően, hogy nem egy bérszámfejtőnk van, nincs kiesés a szolgáltatásban. Amennyiben betegség, vagy egyéb előre nem számolható ok miatt nem elérhető az a kollégánk, aki első számú felelőse az Ön ügyfeleinek, úgy a másik átveszi addig a munkálatokat.

Jobb szolgáltatás, olcsóbban

Meggyőződésem, hogy ügyfeleinek jobb szolgáltatást tud nyújtani a segítségünkkel, anélkül, hogy több pénze menne el a bérszámfejtésre, mint jelenleg.