Cégeknek

A bérszámfejtési munkák kiadása külsős bérszámfejtő csapatnak rengeteg terhet vehet le a cég pénzügyi osztálya, vezetése válláról. A-mellett, hogy a profi bérszámfejtő töredék idő alatt végzi el ugyanazokat a feladatokat, amiket az "egyébként bérszámfejtést is csináló" kolléga, vagy az a könyvelő, aki nem ért a bérszámfejtéshez, a biztosabb kéz rengeteg munkaügyi kellemetlenségtől óvhatja meg Önt.

Tekintse meg Szolgáltatási modellünket!

Vállalkozói szemmel

Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy mi minden esetben a megbízónk, és sosem a megbízónknál dolgozó munkatárs érdekeit tartjuk szem előtt. Ez az érdekünk, és ez az Ön érdeke is.

Önnél, vagy távolról,
saját szoftverrel, vagy az Önével

Rugalmasak vagyunk minden téren. Az elmúlt években nagyon sok bérszámfejtő szoftverrel ismerkedtünk meg, de használhatjuk a sajátunkat is. Távoli, helyi, vagy akár heti rendszerességgel bejáró bérszámfejtési munkákat is tudunk végezni Önnek.

Nincs kiesés

Annak köszönhetően, hogy nem egy bérszámfejtőnk van, nincs kiesés a szolgáltatásban. Amennyiben betegség, vagy egyéb előre nem számolható ok miatt nem elérhető az a kollégánk, aki első számú felelőse az Ön ügyfeleinek, úgy a másik átveszi addig a munkálatokat.